6 juni Erikas hemresa :-(

Idag var det Erikas sista dag tillsammans med oss. Jag Freja och Erika akte med Joyce till Light railen, som tog oss ner till Down town Portland. Eftersom vi ar sa nara bergen ar morgnarna fortfarande iskalla. Vi fros sa vi holl pa att do. Vi var inne i stan innan affarerna hunnit oppna, sa vi satte oss pa Starbucks och drack en varsin kaffe. Sen gick vi till Empire square dar vi shoppade lite, inte sa mycket da manga av affarerna ar lyxaffarer. Men vi hittade en Forever 21 dar vi hittade sa mycket att vi till slut fick stalsatta oss och ga ut darifran.
Vi gick sedan till Nordstroms rack, ett utforsaljningsstalle, men de hade bara karringklader ( :-) ). Man blir fruktansvart hungrig av att handla sa vi at en lunch pa Empire Square, i deras food quart. Ungefar som lunch stallena pa Mitt i city, fast med ca 25 olika valmojligheter, pizza, subway, japanskt, grekiskt osv osv. Vi at Thaimat.
Sedan akte vi till Loyd Center. Vi gick runt och tittade lite, handlade mycket :-) (i alla fall jag).

Sen akte vi hem eftersom Erika ville sola lite innan det blev kvallen. Vi solade och njot av tillvaron.

Joyce satte pa grillen och forberedde de storsta kottbitar jag nagonsin sett. Vi at grillade majskolvar, kottbitar och coleslaw som hon hade haft i bade apelsin och torkade tranbar, rena c-vitamin bomben. Jattegott!

Erika och Freja vantar pa gron gubbe

Freja och Erika ater mat

Puh vad jobbigt det ar att handla..flickorna pustar ut lite i vantan pa ratt tag..

Det blir tomt utan sprudlande glada, snalla, underbara, gulliga Erika.. :-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0