Måndagen den 14 juni

Idag är det måndagen den 14 juni 2010 och det är så mycket att förbereda! Har inte riktigt fattat att det är så kort tid kvar, bara fyra dagar innan vi åker till Stockholm (på kronprinsessans bröllopsdag 19 juni). Flyget går visserligen inte förrän den 20juni, men det gäller att vara ute i god tid!

Fick mail från svärmor Joyce, som vi ska bo hos mestadels, att hon gärna vill ha en flaska punch och en flaska vodka (vem vill inte det) med från Sverige. Hon ville också ha en bok med bilder från Värmland. Vart hittar man det?
Joyce Dacklin bor i Washougal, vilket på native american (Indianer) betyder snabbt rinnande vatten. Washougal ligger i staten Washington på västkusten, precis på gränsen till staten Oregon. Portland är en stor stad som ligger i Oregon och är väl där vi kommer att uppehålla oss mest på dagarna.

I eftermiddag ska jag och Erika handla lite småplock, presenter att ta med till Amerikanerna.

Idag ska jag se till så alla papper är i ordning; pass, biljetter (som nu förtiden bara är A4 kopior, som man själv printat ut, det känns inte som en riktig biljett) försäkringspapper osv osv.

Här är en bild från min och Erikas Englandsresa som vi gjorde i våras med en grupp elever från hela Sverige, från Klara och Infokomps gymnasieskolor. Vi har alltså rest tillsammans förut, vilket är bra så man inte får en chock över varandras ovanor (ja, jag har ju inga)
Här är vi samlade framför

Kommentarer
Postat av: Wareq

Washougal - wow. Nice town, especially since the wind keeps the paper mill smell from Camas away. Ask her if Dan and Bo Kaiser and their son Billy still live around there.

2010-06-14 @ 20:24:19
URL: http://www.facebook.com/scott.w.stiefel

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0