22 juni tisdag NYTT INLAGG!

I morse at vi frukost med Paul som ar i NY for ett par dagar med sitt jobb. Det ar han som har ordnat sa att vi kan bo har. Han ar verkligen valbargad, da han tyckte att om vi kom till Las Vegas sa kunde vi ta helikopter till Grand Canyon, -Det gar fortare, menade han. Hmmm det kanske vi gor sa vi for att inte verka for snala. Idag har vi varit ute hela dagen, igen. Vi har akt yellow cab hit och dit. Det ar sa billigt att aka taxi har, och smidigare. Vi akte till Meat packing district idag igen, pa ostra manhattan. Vi skulle namligen titta pa hus och inspelningsplatser for sex and the city. jessica Parker bor dar och vi fick inside information om vart exakt hon bor, sa det tyckte Eika och Freja var roligt. Jag och Lukas var inte riktigt lika roade, men det var skont att komma ut och ga. Vi sag aven skadespelarna Chris Rock, som jag inte vet vem det ar och hon som ar med i Tredje klotet fran solen, hon som ar ganska stor och burdus. Jag skulle aldrig tanka pa vilka de ar, men jag har ju med mig tva tv experter.

Igar var vi ute med Erikas bekant, som var valdigt trevlig. Han tog med oss ut och bjod pa allt. Vi var inne pa en restaurang som inte ens hade en skylt, man skulle inte ens veta om att den fanns. Har inne visade det sig att de hade spelat in en av Sex and the citys skadespelerskas brollopsmiddag. Har inne ramlade Erika ner for hela trappan..infor cirka tvahundra manniskor. Hon ar full i blamarken idag. Ja det var en fantastisk kvall. Vi drack Cosmopolitans ocksa, som sig bor nar man ar har i Sex and the citys marker, som Erika uttryckte sig pa bred Laxa dialekt.

Imorgon aker vi till Portland, flyget gar 7:00 och vi aker 4:45 fran hotellet........


Erika som skriver nu....
Vaknade idag upp med blamarken pa hela vanster ben och arm, fran gardagens stora fall...Forsokte dolja detta med lite BUS men gick inte sa bra...
Spenderade iaf dagen med foljande aktiviteter: Besok i Meatpacking District och West Village, stod pa trappan dar "Carrie" i SATC bor, smog och kikade runtomkring den riktiga Sarah Jessica Parkers hus (fick dock inte syn pa henne) och gick omkring i den lilla tradgarden dar Miranda och Steve gifter sig (saaa fin). Som de nordar vi ar var Freja och jag exhalterade, MArie och Lukas mindre...

Gick pa flodbanken till Hudson River och tittade pa alla manniskor som solade och tranade (manga i NY som gillar att se pumpade ut), kopte med oss picknikmat pa ett stalle som INTE hade utskrivet hur mkt kalorier maten inneholl (detta valdigt ovanligt i USA) och tog sedan en yellow cab till Central Park, denna fantastiska oas mitt i storstan'. Akte karusell pa hastar som har funnits dar sedan 1800-talet och tittade pa manniskor, allt ifran ett par som hade gift sig, en grupp killar som tranade en figtingscen (stod och skrek och slog pa varandra i luften) till en grupp man som forsokte spela fotboll (t.o.m jag skulle gjort det battre). Dagen avslutades med sedvanligt vin pa rummet och tidig sanggang for att ladda for resan till vastkusten, Portland.


Marie vid Hudson river

Lukas vid Hudson river

Freja vid Hudson river

Erika visserligen liggande, men pa Sarah Jessica Parker's trapp

Kommentarer
Postat av: mor mormor o sara

återigen en trevlig dag i NY Hoppas att det blir så även i Portland KRAM KRAM

2010-06-23 @ 08:11:19
Postat av: Kristin

Underbar läsning! Garvar högljutt, ge oss mer mer mer!!!

2010-06-24 @ 11:14:19
Postat av: freja

fyfan vilken ful bild pa mig, snalla ta bort den :(

2010-07-02 @ 01:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0